Новият сайт идва с нови предложения!

Новият сайт идва с нови предложения!

Вече 24-та година „АСО Панема” ООД запазва лидерските си позиции на едно от първите места сред охранителните фирми в София и България. За да посрещнем 25-тата си годишнина в крак с новите web тенденции, реализирахме нов, модерен и още по-функционален сайт за нашите клиенти.

С един клик на мишката клиентите на „АСО Панема” ООД могат да разберат всичко за ценностите ни и гарантирания модел на работа, за нашите услуги, както и да се запознаят с последните новини и промоции, които предлагаме.

За нас и нашите служители доверие, сигурност, отговорност, дискретност, морал, бързо и гъвкаво вземане на правилни решения във всяка бизнес и ежедневна ситуация са водещи, защото на тях се крепят успехите ни вече четвърт век. Ще се радваме да ни се доверите и станете част от всички наши дългогодишни Клиенти и Партньори!

А ето и нашия подарък:

  • За всеки нов клиент, който се абонира за охрана със СОТ, имаме специално предложение! Възползвайте се сега от високо качествени СОД услуги и вземете 30% намаление от цената на касета в най-големия и съвременен обществени трезор "Маласар" за срока на договора;
  • За всеки нов клиент, който се абонира за охрана със СОТ и Видеонаблюдение, имаме и още по-специално предложение - 50% намаление от цената на касета в най-големия и съвременен обществени трезор "Маласар" за срока на договора.

Ние гарантираме вашата сигурност, както и тази на вашия бизнес! Да, това е най-важният ни приоритет! Тъй като вярваме, че професионализмът е в детайлите, към него добавяме приятното потребителско преживяване на сайта ни и експертното обслужване от нашите специалисти в ОДЦ.

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас!

Благодарим ви за доверието вече 24 години и продължаваме уверено заедно напред!